Dan Bittman spune că nu a luat încă o hotărâre și că așteaptă rezultatele sondajului intern din partidul AUR privind candidatura sa la Primăria Capitalei.

 „Nu e problema de a câștiga niște alegeri, ci ce faci dacă le câștigi. Mulți au câștigat candidaturi fără experiență în administrația publică sau fără să aibă legătură cu așa ceva. Ce te faci dacă câștigi? E nevoie de anumite calități pentru a face politică. Mă flatează să știu că n-am trăit de pomană până acum, că lumea și-a dat seama că nu sunt hoț și că nu m -am îmbogățit peste noapte. Mă flatează că mă propun pentru candidatură, dar nu vreau sa le distrug încrederea în mine. Eu nu mă bag, de obicei, în lucruri pe care nu le pot controla sau nu le cunosc. E ușor să câștig, dar e foarte greu să mă țin de promisiuni după aceea”, a declarat Dan Bittman.

Politicienii români sunt sub lumina reflectoarelor. Dincolo de mesajele politice, alegerile locale din acest an s-au transformat într-un adevărat concurs de talente. Cântăreți de muzică populară și rock, actori și sportivi vor să ajungă primari, președinți de consilii județene sau consilieri. 

Diversitatea nu lipsește în alegerile care vor avea loc anul acesta. Printre cele mai cunoscute nume se află chiar și Dan Bitman, care vrea să devină primar la Sectorul 1 al Capitalei.

Acesta ar putea fi susținut de partidul lui George Simion. AUR îl testează în sondaje și pe cunoscutul actor Dan Puric.

Cântăreț de muzică populară și pasionat de gătit, liberalul Ionuț Fulea este consilier județean la Alba și ar vrea încă un mandat în această funcție.

Și social-democrații se pot lăuda cu fel și fel de talente. Primarul PSD din Corbeni, județul Argeș, este fost preot și și-a păstrat pasiunea pentru cântat.

Nici USR nu se lasă mai prejos. Campion la curling, Alen Coliban mai vrea un mandat în fruntea Brașovului. Iar la Covasna, Marius Popa, solist care a făcut parte din mai multe trupe muzicale, vrea să obțină funcția de președinte de Consiliu Județean.