Popularul bucătar este cunoscut pentru creativitatea sa în bucătărie și pentru abilitatea sa de a transforma ingrediente simple în adevărate capodopere culinare, iar rețeta sa de ciorbă de miel nu face excepție.

Ingredientele necesare pentru a prepara ciorba de miel sunt: un kilogram de carne de miel, 400 de grame de cartofi, țelină, păstârnac, morcovi și ceapă, toate în cantități egale de 200 de grame.

În cadrul unui videoclip pe YouTube, cef-ul începe prin a dezosa pulpa de miel. Carnea de miel se taie cubulețe și se adaugă în oală. Într-o oală vor fi fierte împreună legumele: cartofi, țelină, păstârnac, morcovi și ceapă, călite cu puțin chimen pentru un plus de aromă. După ce carnea a fiert suficient, se adaugă legumele călite, iar dacă este nevoie, se mai poate completa cu apă.

Anunț de ultimă oră de la Poșta Română. Când se vor termina de livrat pensiile – modificările cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Unul dintre secretele lui Florin Dumitrescu pentru o ciorbă de miel fără spumă și cu carne fragedă este să folosească un foc mic pe tot parcursul fierberii și să adauge sarea abia la finalul preparatului.

Apreciatul bucătar a dezvălui trucul său pentru un gust desăvârșit. Acesta a preparat unui amestec din iaurt și oțet, care poate fi adăugat în ciorbă la final, după gustul fiecăruia.

Pentru a obține o ciorbă de miel savuroasă, este recomandat să o fierbi timp de 3-4 ore, astfel încât aromele să se dezvolte complet, iar ingredientele să se îmbine armonios într-un preparat delicios. În ultimele 20 de minute de gătire, adăugă cartofii tăiați cubulețe pentru a oferi consistență și savoare preparatului. La final, presară pătrunjel proaspăt pentru a adăuga o notă răcoritoare și de prospețime ciorbei tale.

Cu indicațiile oferite de Florin Dumitrescu, oricine poate găti acasă o ciorbă de miel remarcabilă, ideală pentru a fi servită la masa festivă de Paște.

Cura de slăbire cu ouă, care te va ajuta să piezi 10 kilograme într-o săptămână. Meniul pentru fiecare zi în parte