Salată verde are reziduuri de pesticide, dar cele mai mari probleme sunt întâlnite la plantele aromatice care sunt forțate să crească rapid. În mai multe laboratoare au fost depistate concentrații mari de plumb și e-coli la pătrunjel. La fel se întâmplă în cazul roșiilor vândute în piețe și magazine: coapte forțat, cu etefon, o substanță care poate provoca amețeli, slăbiciune, probleme de piele și boli legate de inimă și ficat.
Oamenii spun că nu de puține ori au cumpărat legume care le-au provocat stări de rău.
Specialiștii au analizat peste 1.300 de probe de legume din România. Rezultatele sunt devastatoare. Nivelul de pesticide s-a dublat față de anul anterior. În fața unei asemena situații, există un ingredient prezent în majoritatea bucătăriilor, care ne poate ajuta să scăpăm de toate aceste adaosuri nedorite și să ne bucurăm de o gustare sănătoasă. Iată cum se prepară soluția:apaotet albInstructiuni: 1. umpleti un bol mare cu 4 parti de apa la 1 parte de otet.2. Puneti fructele sau legumele in bol si lasati sa actioneze 20-30 de minute.3. Dupa ce ati scos alimentele din bol, clatiti-le cu apa rece. Durează doar cateva minute sa curatati alimentele, insa preparatul contine doar 2 ingrediente si va fereste de aceste pesticide. Val de teorii ale conspirației despre inundațiile din Valencia: Pedeapsa HAARP după refuzul Spaniei de a sprijini Israelul sau previziune dintr-un serial popular